Category: auto/tech

1 5 6 7121 / 121 POSTS
Ndonjëherë kthehen. Dhe tashmë ka dalë dhe BlackBerry Motion, smartphone i dytë me firmën kanadeze por produktin kinez të Tcl, që ka blerë të drejtat
1 5 6 7121 / 121 POSTS