Category: fillimi

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, mëngjesin e sotëm ka pritur në takim pune zëvendësministrat në Qeverinë e Republikës së Kosovës, për të disku ...
Nxënësit e gjimnazit ''Ulpiana'' ishin pjesëmarrën në garën e ndihmës së parë të organizuar nga Kryqi i Kuq i Lipjanit, njofton Ulpianapress. Lajmi ...
Tre vajza janë përfshirë në një sherr mes njëra-tjetrës pasditen e sotme dhe nuk kanë kursyer as fyerjet apo shkuljet e flokëve. Ngjarja ka ndodhur n ...
Shitja e automjeteve me naftë në Gjermani përjetoi një rënie prej 25% në muajin mars, në muajin e parë pasi Gjykata Federale ua lejoi qyteteve të drej ...
Autoritetet drejtuese të Lipjanit kanë reaguar për problemet e vazhdueshme në furnizim me barna esenciale nga Ministrsi së Shëndetësisë me arsyjes se ...
Kryetari i Partisë së Fortë, Visar Arifaj mbase për herë ta parë, është shprehur seriozisht rreth një çështje. Ai në Facebook ka shpjeguar se cfarë hu ...
Misioni i Bashkimit Evropian në Kosovë nuk sheh rrugë tjetër pos ratifikimit të demarkacionit me Malin e Zi, si mundësi kjo që kosovarëve tu liberaliz ...
Kompania amerikane “Podesta Group”, e cila ka qenë e kontraktuar nga Qeveria e Kosovës për të lobuar për shtim të numrit të njohjeve, së voni është vë ...
Sipas mjekësisë tradicionale kineze, ngjyrat e pashëndetshme të fytyrës përfaqësojnë pesë lloje sëmundjesh. Sëmundjet e brendshme mund të shkaktojn ...
9 / 9 POSTS