Category: fun

1 8 9 10 11 200 / 217 POSTS
Kurrë mos e nënvlerësoni një fëmijë! Sigurisht janë të vegjël dhe të pafajshëm, por janë edhe shumë të zgjuar. Një tjetër përgjigje e një fë ...
Një peshkatar në një lum në Kanada ka kapur një peshk që është rritur përreth një unaze plastike që përdoret te bidonat e ujit. Adam Turnbull e ...
Prodhuesit e një video-loje të vendosur në një realitet alternativ, ku nazistët kanë fituar Luftën e Dytë Botërore, janë detyruar që të censurojnë Ado ...
Nuk quhet festë e Halloween-it nëse gjatë natës në klube nuk shihni vajza me kostume seksi të infermieres apo në uniformë seksi të shkollës. Thjesh ...
Vendet nëpër botë janë të mrekullueshme. Përgjatë viteve, fotografët nga e mbarë bota kanë publikuar punën e tyre në National Geographic. Pr ...
Këto shtëpi ekonomike të ndërtuara për t’i mbijetuar katastrofave natyrore mund t’ju mbajnë të sigurt gjatë Apokalipsit – nëse mund ta përballoni çmim ...
Me vetëm dy muaj deri në festat e fundvitit, shumë nga ne do të shpresonim për pak para shtesë, për ta “ndihmuar” xhepin tonë. Dhe kjo gjë, siç shk ...
Jeta ka tendencë të na sulmojë dhe të parët që e vuajnë janë marrëdhëniet tona. Por, nuk duhet të lini ditën e zënë dhe lodhjen të fitojë. Nëse do ...
Gjithnjë e më shumë meshkuj vendosin që pas martesës megjithatë të mos bartin unazë, ndër ta janë edhe meshkujt më të fuqishëm të botës. Kryetari a ...
Në ditët e sotme është e vështirë të dallosh se çfarë është reale dhe çfarë nuk është. Shumica e imazheve që shohim në mediat sociale apo revista j ...
Halloween-i është një prej ditëve më të pritur, kryesisht nga të rinjtë që mezi presin të shndërrohen në përbindësha dhe të dalin e të argëtohen me mi ...
Në fakt, për pak sa nuk i ka pushuar zemra, duke menduar se një peshkaqen po çante xhamin e po vinte drejt tij, por nuk është ashtu. Një turist në nj ...
Afhseen Qumbar nga Mithi i Pakistanit, që vuan nga një çrregullim i panjohur i muskujve, jeton në kushte të vështira sepse e ka qafën të kthyer në 180 ...
Në shikim të parë, por edhe në të dytin, do të ju duket tepër e lëhtë t’ia qëlloni, a me garancion do të jepni përgjigje të gabuar. Shikojeni mirë ...
Ndërsa njerëzit përgatiten për natën më të frikshme të vitit, kafshët, “banorë” në Kopshtin Zoologjik të Londrës, kanë hyrë në aksion me kujdestarët, ...
Ja disa nga leksionet e “Gabos” përzgjedhur nga librat e tij që do të jetojnë përgjithmonë: 1- Unë nuk besoj në Zot, por i frikësohem Atij. 2- J ...
Të gjithë gënjejmë nga pak. Dikush më shumë e dikush më pak i ka ndodhur të gjendet në ndonjë situatë ku i vetmi shpëtim ka qenë gënjeshtra. Për kë ...
Disa lindin të bukura, të tjera paguajnë për t’u bërë dhe jo pak, por 250 mijë euro. Star Delguidice, tashmë 28 vjeçe, ka bërë ndërhyrjen e parë ki ...
Të qëndrosh pranë një shatërvani gjigant që dhuron spektakël me kombinim e ujit, dritave dhe muzikës, të duhet vetëm të shijosh pamjen përrallore. ...
Gërsheti është jo vetëm në modë, por edhe mënyra më e mirë dhe elegante për stolisjen e flokut. Në ditët e vjeshtës dhe në rutinën e përditshme bis ...
1 8 9 10 11 200 / 217 POSTS