Category: fun

1 9 10 11210 / 210 POSTS
Vajza 28 vjeçare u anëtarësua në byronë politike të Partisë Punëtore të Koresë, një nga postet më të pushtetshme të regjimit hermetik komunist. Ajo ës ...
Pavarësisht protestave nga aktivistët e të drejtave të kafshëve, organizimi i luftimeve mes qenve dhe derrave të egër vazhdon të tërheqë spektatorë të ...
Luke Thill 13-vjeç nga Shtetet e Bashkuara, filloi vitin e kaluar të ndërtojë një shtëpizë për vete, pasi dëshironte të kishte një hapësirë që do t’i ...
Gregori Breton, i cili është drejtor i Panthera – një organizatë e dedikuar për ruajtjen e 40 llojeve të maceve të egra në botë, dhe peizazhet e tyre, ...
Makeup është një formë e veçantë e artit. Njerëzit janë në gjendje të krijojnë copëza magjepsëse arti në fytyra dhe kjo është e pabesueshme. Sam ...
Martesa është një nga hapat më vendimtarë për njeriun. Ekspertët sugjerojnë që për të pasur një martesë të mirë, duhet të dini disa gjëra. Nëse nu ...
Artisti di të krijojë realitetin e botës së tij dhe ta shfaq ashtu siç e ka ëndërruar tek të tjerët. Aftësitë e një artisti janë marramendëse. M ...
Një djalë i ri i cili kishte filluar praktikën e detyrueshme në një shkollë 9-vjeçare është përballur me një situatë që e ka detyruar të ndërpresë pra ...
Një grua nga Korça i kishte kërkuar vajzës së saj të shkonte të merrte babain në lokal pasi ishte duke pirë. Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” ...
Zogjtë përdorin gjithçka që gjejnë në mjedis për të ndërtuar foletë e tyre. Ata që janë larg banesave njerëzore, mbizotërojnë gjethet dhe degët, nd ...
1 9 10 11210 / 210 POSTS