Category: fun

1 11 12 13246 / 246 POSTS
Makeup është një formë e veçantë e artit. Njerëzit janë në gjendje të krijojnë copëza magjepsëse arti në fytyra dhe kjo është e pabesueshme. Sam
Martesa është një nga hapat më vendimtarë për njeriun. Ekspertët sugjerojnë që për të pasur një martesë të mirë, duhet të dini disa gjëra. Nëse nu
Artisti di të krijojë realitetin e botës së tij dhe ta shfaq ashtu siç e ka ëndërruar tek të tjerët. Aftësitë e një artisti janë marramendëse. M
Një djalë i ri i cili kishte filluar praktikën e detyrueshme në një shkollë 9-vjeçare është përballur me një situatë që e ka detyruar të ndërpresë pra
Një grua nga Korça i kishte kërkuar vajzës së saj të shkonte të merrte babain në lokal pasi ishte duke pirë. Sipas gazetares së “Aldo Morning Show”
Zogjtë përdorin gjithçka që gjejnë në mjedis për të ndërtuar foletë e tyre. Ata që janë larg banesave njerëzore, mbizotërojnë gjethet dhe degët, nd
1 11 12 13246 / 246 POSTS