Category: lajme

1 2 3 4 5 24 / 59 POSTS
Nje person i moshës 37 vjeçare nga komuna e Lipjanit, ka ndërruar jetë si pasojë e epidemisë së fruthit. Zëdhënësi i QKUK-së, Shpend Fazliu, ka kon ...
I kandiduari për kryetar të komunës së Lipjanit, Ismet Hajrullahu,, theksoi se qytetarët e Bregut të Zi ,në veçanti elektorati i PDK-së asnjëherë nuk ...
Në një takim me qytetarët e lagjeve Ballabani, Peja dhe një pjesë e lagjës Luma të Kraishtës ,kandidati për kryetar të komunës së Lipjanit Ismet Hajru ...
Drejtoria e Arsimit në Komunën e Shtimes ka organizuar Konferencën për Arsimin me temën “Roli i arsimit parauniversitar dhe trendet zhvillimore në kom ...
Të rinj të shumët sot kanë marr pjesë në debatin bashkëbisedues me kryetarin Imri Ahmeti, të organizuar nga Forumi Rinor i LDK-s në Lipjan (FRLDK) . ...
Shendetesia eshte njera nga sferat me te rendesishme te sherbimeve publike qe kujdeset per ruajtjen e shendetit te qytetareve. Nese ju na jepni shanse ...
Një foto e publikuar ku shihen së bashku Fitim Selimi (AAK) dhe Ismet Hajrullahu (PDK), të dy kandidatë për kryetar të Lpjanit, teksa të rrethuar edhe ...
Forumi i Gruas së LDK-së në Lipjan, sot ka mbajtur debat bashkëbisedues me gratë dhe vajzat e shumta të Komunës së Lipjanit . Në këtë debat u diskutua ...
Kryetari aktual i komunës së Drenasit, dhe kandidati i PDK-së edhe për një mandat, Ramiz Lladrovci është ballafaquar me akuza nga banorët e fshatit Ko ...
Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoni, Ziadin Sela ka kryer obligimin e tij zgjedhor. Ai është parë të ketë votuar në qendrën e votimit në ...
Të dhënat e fundit nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor kanë treguar se dalja është rritur dukshëm në krahasim me atë të orës 10, dhe deri në ora 13 në ni ...
A ka spiunë të Edoganit në zyrat shtetërore gjermane? Një sërë azilkërkuesish turq mendojnë se të dhënat e tyre janë përcjellë në Turqi. Azilkërkue ...
1 2 3 4 5 24 / 59 POSTS
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com