Category: LIPJANI

1 11 12 13 14 15 24 260 / 469 POSTS
Është një listë e gjatë e personaliteteve që kanë pranuar dekorata me rastin e shënimit të dhjetëvjetorit të pavarësisë së Kosovës. Presidenti i Re ...
Qysh prej raportimeve të para të Insajderit lidhur me mashtrimet që hipermarketet e mëdha në Kosovë po i mashtrojnë konsumatorët duke ua prezantuar tj ...
Për nder të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Komuna e Lipjanit organizoi një koncert festiv më ndryshe se herave tjera shumë të pasur me këngë e ...
Për nderë të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti me stafin i tij dhe qytetarë të shumtë bënë homazhe pra ...
Kryetari i AAK-së së Lipjanit, Fitim Selimi ka uruar qytetarët e Kosovës për 10 vjetorin e shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Ai ka shkruar se “do ...
Kryetarja e PDK-së së Lipjanit,Selvije Halimi, përmes Facebooku, ka uruar qytetarët me rastin e 10 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë, transmeton Ulp ...
Me vetiniciativë, nxënësit e shkollës “Ismail Luma” pastruan oborrin e shkollës për nderë të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës . "Të mbrojmë amb ...
Të nderuar qytetarë të Komunës së Lipjanit, vendi ynë tashmë numëron një dekad shtet, prandaj sot në emrin tim dhe në emër të të gjithë qytetarëve të ...
Dhjetë vjet më parë, me 17 Shkurt 2008, në Prishtinë u shpall pavarësia e Kosovës. Festa e Pavarësisë së Kosovës është festuar çdo vit në mënyrë dinji ...
Dhjetë vjet më parë, me 17 Shkurt 2008, në Prishtinë u shpall pavarësia e Kosovës. Festa e Pavarësisë së Kosovës është festuar çdo vit në mënyrë dinji ...
Drejtoria e Shëndetësisë dhe e Mirëqenies Sociale e Lipjanit për herë të parë ka hartuar një plan ideor për ta përmirësuar gjendjen e shëndetësisë gja ...
Në shtëpinë e Kulturës “Tahir Sinani", në Lipjan sot në kuadër të manifestimit të organizuar nga Komuna e Lipjanit për Dhjetëvjetorin e Pavarësisë së ...
Policia në Lipjan gjatë së enjtes kanë zhvilluar një aksion për largimin e veturave nëpër vend parkingje të ndaluara me shenja të komunikacioni në lag ...
Në prag të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës një grup fëmijësh nga Çerdhja Publike në Lipjan të shoqëruar nga drejtoresha dhe edukatoret e tyre sot ...
Kryetari Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme ka pritur në zyrën e tij, Drejtorin e projektit DEMOS, Norbert Piljs për të diskutuar rreth skemës së grante ...
Si vendbanim, Lipjani njihet që nga periudha romake, si vend i rëndësishëm.Perveq Lipjanit Qytet me rëndësi dhe kryqëzim i rëndësishëm i rrugëve ishte ...
Qendra e mjekësisë familjare në Janjevë gjatë ditës së sotme ka pranuar një donacion pajisje shendetesore nga KFOR-i TURK në Kosovë. Drejtoresha e Sh ...
Dentisti Albin Tahiri ka pritur me vite për t’u bërë garuesi i parë olimpik dimëror i Kosovës dhe tani që ia ka dalë të jetë pjesë e PyeongChang 2018, ...
Komuna e Lipjanit ka reaguar ndaj ministrit të Infrastrukturës Pal Lekaj, me arsyetim se ia ka hequr nga lista tri projekte rrugore për vitin 2018 në ...
Komuna e Lipjanit do të marrë pamje të re, kjo falë renovimeve që do të bëhen në ditët në vazhdim, njofton Ulpianapress. Kanë filluar sot punimet n ...
1 11 12 13 14 15 24 260 / 469 POSTS