Category: LIPJANI

1 14 15 16 17 18 26 320 / 506 POSTS
Sheshi i Lipjanit ka filluar të dekorohet për festën e Pavarësisë së Kosovës. Sot punëtorë të angazhuar kanë filluar vendosjen e dekorimeve me ngjy ...
Të enjetën, stacioni Policor në Lipjan në sallën e Kuvendit Komunal në Lipjan ka publikuar raportin dhe analizën e punës për periudhën janar – dhjetor ...
Posedimi i paautorizuar i narkotikëve në komunën e Lipjanit ka shënuar një rritje prej më shumë se 300 për qind. Kjo shkallë në rritje është konfirmua ...
Ky program nis nga data 10 shkurt, në Sallën e Sporteve “Better Life”, në ora 16:00, ku do të fillojë turneu në futboll të vogël.Më pas programi vazhd ...
Në sallën e Kuvendit Komunal të Lipjanit sot është mbajtur mbledhje komemorative me rastin e vdekjes së doktoreshës së Qendrës Kryesore të Mjekësisë F ...
Kryetari i Vetëvendosjes së Lipjanit, Selatin Retkoceri sapo ka dhënë dorëheqje nga të gjitha pozitat drejtuese brenda Lëvizjes Vetëvendosje. Këtë e k ...
Policia ka kryer sot në mëngjes një bastisje në Qendrën e Paraburgimit në Lipjan.Lajmin për bastisjen e ka bërë të ditur për KALLXO.com zëdhënësja e P ...
Në Amfiteatrin e Shkollës së Mesme Adem Gllavica (Norges Vel) në Lipjan, sot para një numri të madh të pjesëmarrsëve është mbajtur sesioni informues r ...
Të martën, në Amfiteatrin e Shkollës së Mesme Adem Gllavica (Norges Vel) në Lipjan, para një numri të madh të të pjesëmarrsëve është mbajtur sesioni i ...
Dje rreth orës 18:15 është arrestuar një person në fshatin Medvec të Lipjanit Sipas Policisë së Kosovës I dyshuari kishte një urdhëresë të lëshuar ...
Dje rreth orës 09:00 është arrestuar një person në fshatin Medvec të Lipjanit. Sipas Policisë së Kosovës I dyshuari kishte një urdhëresë të lëshua ...
Gjatë ditës së shtunë është përfshirë nga zjarri një shtëpi në fshatin Banullë të Lipjanit. Si pasojë e zjarrit një dhomë e shtëpisë është djegur. ...
Autoritetet drejtuese të Lipjanit kanë reaguar për problemet e vazhdueshme në furnizim me barna esenciale nga Ministrsi së Shëndetësisë me arsyjes se ...
Banorët e fshatit dhe Rubovc i Vogël , Rubovc i Madh si dhe Kojskë në komunën e Lipjanit nëprmjet një peticionit prej 146 nënshkrimeve drejtuar DKA-së ...
Kuvendi i Komunës së Lipjanit gjatë ditës së sotme nën udhëheqjen e kryesuesit Daut Azemi ka zhvilluar punimet e seancës së katërt me radhë. Në mbled ...
Në sallen e Kuvendit të Komunës organizuar nga Drejtoria për Planifikim Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit sot është mbajtur takim konsultativ me Admi ...
Kuvendi Komunal i Lipjanit të mërkurën me datë 31.01.2018 do të mbajë mbledhjen e katërt, në të cilën do të shqyrtohen disa pika të cilat janë në rend ...
Në fshatin Medevc të Lipjanit disa nga banorët po jetojnë në kushte shumë të vështira. Madje banorët për shkak të kushteve të rënda, rrezikohen ed ...
Kjo pamje me trafik të stërngarkuar, ku veturat sa nuk i kanë hipur sipër njëra tjetrës, nuk vjen nga ndonjë qytet me banorë disa milionesh, njofton U ...
Edhe pse temperaturat këtë vit nuk kanë qenë të ulëta nëse krahasohen me vitin paraprak, prapëseprapë ka bërë që të ngrihet disa livadhe në Suhadoll t ...
1 14 15 16 17 18 26 320 / 506 POSTS