Category: LIPJANI

1 2 3 4 24 / 45 POSTS
Të rinj të shumët sot kanë marr pjesë në debatin bashkëbisedues me kryetarin Imri Ahmeti, të organizuar nga Forumi Rinor i LDK-s në Lipjan (FRLDK) . ...
Shendetesia eshte njera nga sferat me te rendesishme te sherbimeve publike qe kujdeset per ruajtjen e shendetit te qytetareve. Nese ju na jepni shanse ...
Një foto e publikuar ku shihen së bashku Fitim Selimi (AAK) dhe Ismet Hajrullahu (PDK), të dy kandidatë për kryetar të Lpjanit, teksa të rrethuar edhe ...
Kandidati i AAK-së për kryetar të Lipjanit, Ftim Selimi sot e ka vizituar shërbimin e farmacisë në Lipjan, ku u njoftua nga afër për problemet me të c ...
Forumi i Gruas së LDK-së në Lipjan, sot ka mbajtur debat bashkëbisedues me gratë dhe vajzat e shumta të Komunës së Lipjanit . Në këtë debat u diskutua ...
“Me 22 Tetor Lipjani e ka shansin që me zgjedhje të gjejë zgjidhe.Zgjedhja që është zgjidhja, e ka numrin 10, e ka emrin Vetëvendosje, zgjedhja që ësh ...
Ditë më parë PDK e Lipjanit, kishte ushtruar kallëzim penal ndaj Mentor Vishesellës, me pretendimin se ky ka kërcënuar me jetë kandidatin e kësaj part ...
Kandidati i PDK-së për Kryetar te Lipjanit, Ismet Hajrullahu, ka prezantua platformën e tij zgjedhore në tubimin e elektoral përpara qytetarëve të fs ...
Para shumë qytetarëve të Sllovisë, Dr. Fitim Selimi, shpalosi planprogramin e tij i cili prekë sferat kryesore të jetës: Arsim, Shëndetësi, Kulturë dh ...
Fryma mobilizuese për tu rreshtuar me LDK-në dhe Imri Ahmetin, shtrirja e së cilës po vërehet gjithandej nëpër tubimet elektorale të kësaj partie, e q ...
Kandidati i LDK-së për kryetar të Lipjanit, Imri Ahmeti, ke publikuar në faqen e tij të profilit në formë tabelare, duke e ilustruar me shifra, se cka ...
Sonte në një takim të përbashkët elektoral qytetarët ,anëtarët dhe simpatizantët e PDK-së të fshatrave Rubovc dhe Kojskë i dhanë mbështetje të madhe p ...
1 2 3 4 24 / 45 POSTS
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com