Category: LIPJANI

1 2 3 4 5 10 36 / 114 POSTS
Iakuzuari për rastin Kumanova, Fatmir Reqica, përmes një shkrimi të publikuar në Facebook, i është drejtuar popullit shqiptar me disa fjalë prekëse, p ...
Shkolla Fillore “Ismajl Luma” në Lipjan, përpos punës edukative, që të formojë nxënës të jenë sa më të aftë për jetën, është dëshmuar edhe si shkollë ...
Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti dhe drejtori i Organizatës “Qatar Charity”, Mahmoud Abbas Shaker sot kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpun ...
Institucionet komunale në Lipjan gjatë periudhës së fundit kohore po përballen me dëmtim të pasurisë publike derisa vandalizmi është përhapur mjaft sh ...
Kryetari Imri Ahmeti sot ka mbajtur takim me gjitha strukturat e degës dhe kryesinë e gjerë të LDK-së në Lipjan, nga ku i ka falënderuar të gjithë str ...
Kryetari i Komunës Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme ka mbajtur takim konsultativ me drejtorët e Drejtorateve Komuale. Në këtë rast, Kryetari Imri Ahm ...
Edhe pse partia Nisma, u radhit si partia e pestë për nga numri i votave të fituara, ajo në konkurrencë me katër parti që siguruan përfaqësimin parlam ...
Grupi i Këshillit Komunal Koordinues në mbrojtjen e viktimave të dhunës në baza gjinore, sot në Qendrën për Punë Sociale ka zhvilluar një takim pune t ...
Edhe pse ende nuk janë publikuar rezultatet përfundimate, Gazeta nëpërmjet një burimi të saj brenda PDK-së, ka arritur t’i sigurojë emrat e 6 kandidat ...
Një qytetarë nga Lipjani deri sa po lëvronte në arën e tij ka hasur në disa eshtra njeriu.  Në fshatin Rubovc te Lipjanit te enjten në mesditë, një p ...
Avdullah Hoti nuk e fsheh admirimin për suksesin e kryetarit të Lipjanit, Imri Ahmeti në zgjedhjet e tetorit, njofton Ulpianapress. Hoti ka shfrytë ...
Në bazë të rezultateve preliminare të Komisionit Qendror të Zgjedhje (KQZ), për zgjedhjet lokale të së dielës, kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje (LV), ...
1 2 3 4 5 10 36 / 114 POSTS