Category: më kryesoret

1 2 3 64 20 / 1266 POSTS
Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar tre persona, meqenëse të njëjtit nuk e kishin respektuar urdhrin e qeverisë për ndalesën e qarkullimit,
Komuna e Lipjanit në bashkëpunim me DSHPS- në, kanë mundësuar një metodë të re të konumunikimit me stafin mjekësor të gjithë qytetarëv që kanë nevojë
Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot gjatë ditës ka qëndruar në Janjevë ku ka përcjellur nga afër shpërndarjen e ndihmave për banorët e Janje
Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti në emër të Komunës sot ka dhuruar një donacion mbështetës maska dhe doreza për stacionin Policor në Lipjan,
Kryetari i Lipjait, Imri Ahmeti, u ka bërë thirrje qytetarëve që të qëndrojnë në shtëpi, si mënyra më e mirë për të parandaluar përhapjen e koronaviru
Në seancën e së mërkurës, për mocionin e mosbesimit të ngritur nga Lidhja Demokratike e Kosovës, është shkarkuar Qeveria Kurti, e cila si partner qeve
Banorët e fshatit Janjevë të Komunës së Lipjanit kanë shprehur shqetësimet e tyre shkaku i kontaktit që kanë pasur me personin e konfirmuar si rast po
Komuna e Lipjanit në bashkëpunim me Kryqin e Kuq ka bërë shpërndarjen e pakove ushqimore për familjet me nevojë në Lipjan, pas situatës së krijuar nga
Një person, i cili punonte në kopshtin e 46-vjeçarit nga fshati Janjevë e Lipjanit rezultoi pozitiv me koronavirus të enjten, dyshohet se është prekur
Sot është konfirmuar një rast i ri me koronavirus. Kështu numri i të infektuarve në vendin tonë ka shkuar në 21. Sipas IKSHPK-së rasti i fundit
Komuna e Lipjanit ka pranuar lajmin se tashmë është shënuar rasti i parë i infektuar me coronavirus COVID-19 në Lipjan gjegjësisht në fshatin Janjevë.
Para pak minutash Insituti i Shëndetësisë Publike, e konfirmoi rastin e 21 me koronavirus në Kosovë. Sipas ISHPK-së, rasti pozitiv është një person
Komuna e Lipjanit ka njoftuar se drejtoresha e Shëndetësisë ka suspenduar një doktor, nje infermiere dhe një punëtore në QMF-në e Janjevës, më arsyen
Ky qytet ka afërsisht 6-7 mijë banorë, por rrugët e tij tashmë duken sikurse të mos kishte asnjë banorë. Qyteti që ende nuk numëron asnjë të prekur
Në Komunën e Lipjanit po vazhdon dezifektimi, dezisektimi, deratizimi i të gjitha objekteve parashkollore dhe shkollore dhe të gjitha instutucioneve p
Në QKMF në Lipjan është bërë një mobilizim maksimal për parandalimin e COVID-19 (Coronavirus). Në QKMF-në e Komunës së Lipjanit ka filluar masat e
Kryetari Komunës së Lipjanit ka lëshuar urdhëresë për drejtorit Komunale të Komunës së Lipjanit që të pezullojë takimet me palë, përveç takimeve që ko
Përhapja e koronavirusit ka rritur frikën edhe tek kosovarët, ani pse nuk ka nevojë për panik të shtuar. Pas shfaqjes së disa rasteve të infektuara
Në kryesimin e nënkryetarit Fauz Xhemajli Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi sot në sallën e Kuvendit Komunal ka mbajtur takimin e radhës ku ësht
Shpërndarja e shpejt e virusit COVID-19 anekënd globit ka mobilizuar të gjitha vendet në masat preventive dhe të ballafaqimit të situatave në rast shf
1 2 3 64 20 / 1266 POSTS