Category: më kryesoret

1 2 3 4 41 24 / 488 POSTS
Një person ka raportuar dje në polici se në mes të fshatit Akllap dhe Sllovi, në ara, ka gjetur një mjet të dyshuar. Njësiti “EOD”-KFORI-it dhe FSK ...
Gjykata Themelore në Prishtinë, ka shpallur fajtor ish- inspektorin e Komunës së Lipjanit, Avni Bajrami, për kryerjen e veprës penale të marrjes së ry ...
Drejtori i shkollës fillore “Drita” në fshatin Rubovc të Lipjanit, Ekrem Murati, së bashku me këshillin e kësaj shkolle, e kanë shpërfillur peticionin ...
Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti së bashku me Ministrin e Shëndetësisë Uran Ismaili kanë pranur setin e pajisjeve bazike për Kujdesin Parëso ...
Kryetarja në detyrë e PDK-së së Lipjanit, Selvije Halimi me rastin e ditës së mësuesit 7 marsi, përmes një urimi ka uruar të gjithë mësimdhënësit, njo ...
Qytetari nga Lipjani, Albert Shamolli ka raportuar në Ulpianapress.com se një pjesëtarë i Policisë së Lipjanit ka ushtruar dhunë fizike ndaj tij mbren ...
Ky objekt, i ndërtuar në vitin 1866, radhitet në institucionet më të vjetra të arsimit fillor. Nuk shquhet vetëm për vjetërsinë dhe përcjelljen e gjen ...
Partia Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan nëpërmjet një komunikate për media të dielën, ka paraqitur një varg vërejtjesh e konstatimesh për keqmena ...
Me rastin e 140-vjetorit të dëbimit të shqiptarëve nga Sanxhaku i Nishit, sot në Bibliotekën e Lipjanit është hapur ekspozita “Dëbimi i shqiptarëve ng ...
Kryetari i Nismës Social Demokrate në Lipjan, Heset Sahiti si dhe kryesia e gjerë e kësaj dege, ua kanë uruar 7 Marsin 2018 të gjithë mësuesve të Koso ...
Kryetari i AKR-së Lipjanit, njëherësh nënkryetar i Komunës së Lipjanit, Fauz Xhemajli ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook një status të veçant ...
Për nder të 7 Marsit – Ditës së Mësuesit, Drejtoria Komunale e Arsimit në Lipjan ka organizuar ceremoninë e zgjedhjes së punëtorit të dalluar të vitit ...
1 2 3 4 41 24 / 488 POSTS