Category: më kryesoret

1 2 3 4 5 44 60 / 869 POSTS
Ka arritur një sukses në biznes vite me radhë. Ka ndërtuar një karizmë prej një udhëheqësi të pakontestueshëm në kompaninë e tij serioze dhe ndër më t
Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti i shoqëruar me bashkëpunëtorët e tij gjatë ditës së sotme ka përciellur nga afër fillimin e punimeve për ndë
Në kuadër të bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave në mes të shkollave, sot SHFMU "Ismail Luma"  priti mysafir nga Prishtina nxënësit, mësimdhënës
Banorët e fshatit Bregu i Zi Komuna e Lipjanit kanë akuzuar udhëheqësit e kësaj komune për mosshqyrtimin e një peticioni që nga muaji shkurt i këtij v
Po ndërtohet rruga për rreth hekurudhës prej udhëkryqit Gllogovc-Rubovc deri te studiumi i qytetit në Lipjan Kryetari Komunës, Imri Ahmeti sot nga
Kur i sëmuri shkon te mjeku, përveç tjerash, ka nevojë së paku për fjalë e sjellje të mirë nga ana e stafit mjekësor. Por si do të ndjeheshin mjekët d
Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti, e ka ''ngulfatur '' Komunën që po drejton e bashkë me të edhe transprencën si segment kryesor të demokracisë. Kështu
Shpenzimet e përmbledhura në ndy raporte të cilat e prezantoi ditë më parë OJQ Polis, njërin për gjashtëmujorin, e tjetri për nëntëmujorin e këtij vit
Ish-kryetari i Lipjanit, Shukri Buja, në vitin 2017, sa ishte deputet në Kuvendin e Kosovës nga radhët e PDK-së, kishte deklaruar në Agjencinë Kundër
Indikacoine për kurdisje të tenderëve, rritje të luksit me ” Kuletën e Komunës”, shfrytëzim joracional i parasë publike, menaxhim të papërgjegjshëm,
Let’s Do It ka njoftuar se nesër do të organizohet aksion pastrimi në Janjevë të Lipjanit, duke filluar nga ora 11:00, në kuadër të Fushatës “Ta Pastr
Para pak minutash një pjesë mjaft e madhe e pyjeve në fshatin Gadime të Epërme të komunës së Lipjanit është përfshirë nga zjarret, ndërkohë zjarrfikës
Ndërtimi i shkollës fillore “Drita” në fshatin Rubovc është afër përfundimit të punimeve dhe kështu ka marrë pamjen e një objekti shkollor modern.
Rinia Demokratike e Kosovës dega në Lipjan mbajtën tryezë ku si temë kryesore ishte “ PDK në Dekaden e Re”. Kjo tryezë mblodhi ministra e zëvendësmins
Zyra e informimit në Komunën e Lipjanit, ka nisur seriozisht të shihet si zyrë e censurës së skajshme dhe me ndikim 100 për qind nga kryetari aktual,
Kryetari i Lipjanit, Imri Ameti, ka dëshmuar aftësitë e tij prej një poeti, madje duke përdorur rimën, kur me ‘’ferk’’ të sabahit, i’u drejtohet qytet
Pas një mosmarrëveshje është rrahur brenda objektit të shkollës, Astrit Buja, drejtor i shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulës “Nezë Bujani” në fshatin
Pushteti i Imri Ahmetit në Lipjan, për 9 muaj të këtij viti ka "gëlltitur" mbi 34 mijë euro të buxhetit komunal për karburante. Dhe, trendi i shpenzim
Komuna që drejtohet nga Imri Ahmeti, jo vetëm që nuk ka dhënë shenja të “ngopjes”, por ajo ka vazhduar me avazin e shpenzimeve sa i përket drekave zyr
Këshilltari i zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, Naim Murseli ka njoftuar se ish-anëtari i Aleancës Kosova e R
1 2 3 4 5 44 60 / 869 POSTS