Category: mistere

1 2 3 24 / 28 POSTS
Adolf Hitleri ka kryer disa prej mizorive më të tmerrshme në historinë njerëzore. Një fotograf së fundmi është gjendur përballë me bunkerin e tij s ...
Një asteroid me formë të çuditshme, i zbuluar muajin e shkuar, është konfirmuar tashmë se është i pari që dallohet nga një tjetër sistem diellor. A ...
Kjo grua ndonëse përballët me sëmundjen e kancerit të tiroides është bërë shembull për gra tjera që jeta i sfidon. Sëmundja e saj në moshën 27 vjeç ...
Të gjithë investitorët hedhin miliona për të ofruar kushte komode e luksoze në hotelet e tyre dhe për të joshur klientën. Gjithsesi, duket se gjetj ...
Meqë teori të ndryshme fantashkencore po vazhdojnë të bëhen realitet, prej robotëve humanoid e deri tek veturat vetë-vozitëse, ekziston edhe një konce ...
A keni dashur ndonjëherë të vizitoni piramidat e Egjiptit, por nuk e keni pasur mundësinë? Tani ju mund të bëni më shumë sesa kaq. Përmes një turi vir ...
Kur shumica e yjeve rriten, ata “vdesin” nga një shpërthim i vetëm, por astronomët kanë gjetur një yll që nuk i mbijetojë vetëm një, por pesë shpërthi ...
Disa zhurma të ardhur nga qielli janë raportuar në Kanada dhe Indonezi. Ekzistojnë disa raporte të zhurmave të çuditshme që dëgjohen në qiell nga vend ...
Shumë vende në botë janë duke punuar në perfeksionimin e turizmit në vendet e tyre, Kina është shumë pranë ndërtimit të një mjeti ajror që një ditë mu ...
Të gjithë janë pothuajse të bindur; në një univers të pafundëm me miliarda yje dhe shumë herë më shumë planete, nuk jemi të vetëm. Por pse deri më tan ...
Në një përpjekje për të diversifikuar ekonominë e saj, Arabia Saudite ka planifikuar ndërtimin e një qyteti, i quajtur Neomi, për të cilin do të shpen ...
“Planeti Nibiru së shpejti do të jetë i dukshëm edhe me sy të lirë, ashtu si Hëna përpara se tsunami të udhëtojë me shpejtësi prej 1190.91 km/orë para ...
1 2 3 24 / 28 POSTS