Category: mistere

1 2 332 / 32 POSTS
Shumë vende në botë janë duke punuar në perfeksionimin e turizmit në vendet e tyre, Kina është shumë pranë ndërtimit të një mjeti ajror që një ditë mu ...
Të gjithë janë pothuajse të bindur; në një univers të pafundëm me miliarda yje dhe shumë herë më shumë planete, nuk jemi të vetëm. Por pse deri më tan ...
Në një përpjekje për të diversifikuar ekonominë e saj, Arabia Saudite ka planifikuar ndërtimin e një qyteti, i quajtur Neomi, për të cilin do të shpen ...
“Planeti Nibiru së shpejti do të jetë i dukshëm edhe me sy të lirë, ashtu si Hëna përpara se tsunami të udhëtojë me shpejtësi prej 1190.91 km/orë para ...
Shkencëtarët kinezë kanë diktuar atë që e cilësojnë “homologun optik” të valëve gravitacionale të gjeneruara nga shkrirja e dy yjeve neutron, pjesë e ...
Një nënë është arrestuar dhe po akuzohen për vrasjen e dy bijve 1 dhe 2-vjeçar duke i pjekur të gjallë në furrë në Atlanta e Shteteve të Bashkuara. Aj ...
Një ngjarje e pa imagjinueshme ka ndodhur në Kinë ku një person ka tentuar që t’i rrëmbejë një babi, vajzën të cilën e kishte për dore. Ai ka tentu ...
Balenat kryesisht janë paqësore me peshqit e tjerë, por Orkat bëjnë diferencën e teksa udhëtojnë në tufë ushqehen edhe me peshq më të mëdhenj, qofshin ...
1 2 332 / 32 POSTS