Category: op/ed

1 2 3 20 / 42 POSTS
Shkruan: Selatin Retkoceri, mr.sce. i shkencave ekonomike Efektet, pasojat dhe masat që Kosova pritet ti ketë e që duhet ti ndërmarrë para, gjatë d
Shkruan: Arian Hasani Fatkeqsisht edhe në këto ditë të vështira, zyrtarë të disa partive politike në Lipjan nuk e kanë ndërmend ta lënë anash polit
E ardhmja e shqiptarëve nuk guxon të zhvendoset në lindje. Ajo gjithnjë ka qenë e duhet të mbetet në Perëndim dhe me Perëndimin Shkruan: Ismet Hajr
Shkruan Flora Xhemani Baba Po ikën ti zysha? Udh’e mbarë të qoftë! Po pse xhanëm sa herë që vendosni të ikni, shani Shqipërinë? Ajo jua ka fajin
Shkruan: Granit Duriqi E nisën edicionin me shumë pompozitet, gati të sigurtë se do të inkuadrohen në Superligë. Ndërsa bazuar në sezonin vjeshtor dh
Shkruan: Linda Shahini “Anija që ka shumë kapitenë fundoset”,- është një fjali e urtë popullore, dhe e cila përshkruan qartë gjendjen e Kosovës në
Është program Ndërkombëtarë Pearson në bashkëpunim me MASHT - Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë , Niveli V . Pas përfundimit të këtij pr
Shkruan: Dr.sc Dardan Vuniqi “Ai që përkujdeset për shpëtimin e të rinjve bënë punë hyjnore”. Zgjedhjet e fundit të mbajtura në Tetor të këtij vit
Shkruan: Granit Duriqi Futbolli është një lojë, e vërtetë, por po aq e vërtetë sa dhe fakti që për ata që e duan është shumë më tepër. Mjafton të sho
Shkruan: Granit Duriqi   Humbja e sotme ndaj Besës së Pejës, perfundimisht është alarm për SOS, se anija e Ulpianes ka filluar te fundoset.
Shkruan: Labinot Rexhepi Kohët e fundit, në mediat e Prishtinës ka nisur një debat mbi ligjshmërinë e vendimarrjes në BKK. Para se të hyj n
Shkruan: Arian Hasani Procesi i zgjedhjeve në degën e PDK-së në Lipjan po zhvillohet me një dinamikë shumë pozitive me një pjesëmarrje masive
Nga: Ismet Hajrullahu Mëdyshja e shtruar në këtë kohë vendimesh të mëdha ka dy opsione që përjashtojnë njëra-tjetrën: në duam një Kosovë të p
Lidershipit kosovar sot i duhet forcë e jo ligështim, për të mos rënë në presionet e agjendave ruse, të infiltruara në segmente të caktuara të politi
Nga Erion Kristo Një nga shpikjet e mëdha të njerëzimit është rrjeti social Facebook (fejsbuk). Ky rrjet social virtual i ka fuqizuar shumë ma
Kryetarit të Lipjanit, Imri Ahmeti, fillimisht duhet me ia shtjellu fjalën kapadai. Me këtë epitet e quajtën këtë fundjavë Ahmetin një varg zyrtarësh
Rrëfimi i Kaltrina Ibishit për dhunën e përjetuar ndaj saj dhe fëmiut të saj ka ngritur shumë reagime. E në lidhje me këtë rast ka shkruar edhe sh
Shkruan: Selatin Retkoceri Populli shqipëtar në Kosovë e diasporë ka ndryshuar mendim për kryeministrin aktual z.Ramush Haradinaj. Vendimi për apli
Shkruan: Selatin Retkoceri Shqipëtarëve në mungesë të mendimit kritik, edukimit e arsimimit cilësor në të gjitha nivelet e shkollimit po iu krijohen
Shkruan: Selatin Retkoceri Bojkoti i produkteve serbe nga populli Për shumë vite aktivistët dhe udhëheqëja e Lëvizjes Vetëvendosje kanë kërkuar ap
1 2 3 20 / 42 POSTS