Category: op/ed

1 2 3 40 / 42 POSTS
Kurrë në historinë e demokracisë amerikane, ato që njihen si zgjedhjet "midterm" (të mesit të mandatit), nuk kanë qenë më të rëndësishme. Rezultatin e
Organizimi i këtij ekskursioni përpos që u bë me afera korruptive, ky ekskursion është i pa planifikuar në mënyrë profesionale dhe aspak edukative. Du
Viti i ri shkollor 2018/19 karakterizohet me fillimin e zbatimit të Kurrikules së re shkollore në të gjitha nivelet parauniverzitare të shkollimit.
Vjelja e mollës në Llugaxhi tashmë është në vlugun më të madh, po bëhet punë e madhe për ta përfunduar sa ma shpejt këte proces final, të një pune int
Shoqëria jonë kosovare, por në rastin konkret komuna e Lipjanit më teper se kurrë ka nevojë për një kryetar të drejtë, për një njeri që nuk e pranon p
Parajsë! Fadil Vokrri, Ibrahim Rugova dhe Adem Jashari kanë veshur një shall kuqezi dhe janë ulur përpara ekranit. Mijëra kilometra larg, Slobodan Mil
Dokumenti po nxirret në opinion për të ju kujtuar disa ish kolegëve që hartuan një monografi apo libër të njëanshëm për historikun e QAM-os, por ata n
Qytetar të nderuar, vëllezer dhe motra shqipëtar kudo që gjendeni dhe jeni miq të mitë në facebook, më lejoni që të ju kërkoj falje nëse ndonjëri prej
Shkruan: Berat Buzhala Institucionet tona dhe disa media, janë rreshtuar krejtësisht në anën e kompanisë Finesa, pronë e Devollëve, duke i shpallur
SHKRUAN: Bekim Brestovci Gazetarët turq me zor arrijnë të marrin frymë për të mbijetuar e punuar. Ata luftojnë kundër asfiksimit total. Më kritike
Analizë e gazetës Ulpiana Press Janë shumë arsye, madje tepër shumë që tregojnë se njeriu i duhur për ta drejtuar KF Ulpiana në këto momente është
Shkruan: Arian Duriqi Ishte nisur në drejtimin tim dhe krejtësisht i paftuar po ulej në tavolinën ku unë dhe një mik imi nga Egjipti po flisnim për
E gjithë Prishtina dje, me vaj në buzë, e ka bërë këtë pyetje. Të gjithë ishim të frikësuar. Çka do të ndodhë tash me ne? Çka do të ndodhë tash me fut
Para ca vitesh në një intervistë në njërin prej televizioneve të Kosovës Ramush Haradinaj ishte shprehur hapur se ishte një politikan properendimor dh
Shkruan: Salih Uka Megjithëse një mësues i vetëm mundet dhe ka një ndikim të madh mbi një nxënës, ky mësues mund të ketë vetëm një ndikim të kufizu
Buka në një qytet të Kosovës kushton vetëm 20 centë. Ky lajm mund të mos jetë vërejtur fare nga tjetër, por, për mua, ishte ndër më të rëndësishmit e
Shkruan: Granit Duriqi Nëse në ballotazhin e 19 nëntorit, votuesit e komunave ku do të votohet për kryetar, kanë hamendësime për të gjetur arsyet pë
Çdo mësues fillon një gjysëmvjetor me shpresën se rreth një e treta e nxënësve do ta përvetësojnë atë që ai apo ajo ka për të shpjeguar gjatë procesit
Me rezultatet e të dielës, kryetari i rizgjedhur i Lipjanit, Imri Ahmeti dhe partia e tij LDK, kanë arritur t’i thyejnë të gjitha rekordet e deritanis
Shkruan: Xhemë Aliu (Shkrimi nuk ka për qëllim t’i jap preferencat e mija për ndonjë subjekt apo kandidat të caktuar, por është ekstra një parash
1 2 3 40 / 42 POSTS