Category: shneta

1 2 3 20 20 / 384 POSTS
Gjinekologia Aida Kumnova ka alarmuar çiftet për shkaqet që mund t’i pengojnë të bëhen prindër. Ajo ka deklaruar se nuk ka të dhëna të sakta por në ba
Fundjava, për ata që kanë punë “të rregullt”, është koha për t’u çlodhur, për të lënë pas lodhjen e javës dhe për të shmangur problemet e përditshme.
Është e vështirë të mohosh se jetesa me një person që gërhet mund të jetë vërtet sfiduese, sidomos nëse ai person është dikush me të cilin ndani të nj
Megjithatë në orar të gjatë të punës nuk është zgjidhja Sipas studimit të cilin e kanë bërë shkencëtarët e Seulit, është treguar që puna e tepërt d
Një ndër kthesat kryesore për prindërit është momenti kur bebja fillon të hajë ushqim të fortë. A jeni të vetëdijshëm për të gjitha rreziqet që i bart
Qe se si t’i fshini në mënyrë të drejtë dhe t’i pengoni shpenzimet! Grumbullimi i pluhurit midis rrjetave mund të mbyllë qarkullimin e ngrohjes, ndërs
Edhe pyetja kush thotë i pari “Të dua” është kaq e rëndësishme? Po, dhe ja si shpjegohet shkencërisht. Je në lidhje që shkon shumë mirë dhe njëri p
Shumë njerëz mendojnë se të qenit i/e bukur është një avantazh social. Sipas hulumtimeve vajzat apo meshkujt që janë të bukur kanë më shumë tendenc
Kirurgjia kozmetike është një lloj i kirurgjisë plastike, qëllimi i së cilës është të përmirësojë pamjen e një personi. Kirurgjia kozmetike po vaz
Ndoshta ju e dini se ato përdoren vetëm për akullore ose si një përbërës për sallamet, por në realitet ka shumë përdorime për fistekët, i cili është
Një foshnje ka vendosur një rekord të ri për sa i përket peshës së madhe. Në qershor të vitit të kaluar lindi foshnja më e shëndoshë në histori
Jo, absolutisht jo. Kjo është përgjigja që ofron një studim i paraqitur të mërkurën në Komitetin Këshillimorë për Praktikat e Imunizimit të Qendra
Çfarë ndodh me trupin e njeriut në qoftë se vendosni të mos hani bukë për të paktën një muaj? Do të bini nga pesha: buka është e pasur me karboh
Ndërsa temperatura e jashtme bie, është normale që duart të bëhen më të ftohta. Duke reduktuar qarkullimin, trupi mban ngrohtësi. Edhe kur temperatur
Seksi dhe alkooli janë përmendur shpesh si të lidhur ngushtë me njëri-tjetrin, aq shpesh sa alkooli mendohet se nxit dëshirat seksuale. Hulumtimi,
Shumë njerëz e dinë se ka disa fije nervore në këmbë, por pak njerëz e dinë se ato janë gjithashtu të pranishme edhe në duart tona. Dhe kjo na lejon
Shumica nesh kanë provuar në mënyra të ndryshme t’i largojnë minjtë nga shtëpitë e tyre, me shumë apo pak sukses. Po ju tregojnë recetën natyrale kun
Cigaret elektronike janë pothuajse dy herë më efektive sesa zëvendësimet e nikotinës për të ndihmuar në lënien e duhanit, sugjeron një studim i reali
Ashtu si çokollata dhe vera bëjnë mirë për shëndetin, e janë përjashtimi i rregullit se “ëmbëlsirat e alkooli” bëjnë keq, ashtu duhet të ndalojmë së
Stina e dimrit është shumë problematike për virusin e gripit. Në këto ditë ku vendi është përfshirë në temperatura të ulëta mundësia për t’iu zënë gr
1 2 3 20 20 / 384 POSTS