Category: shneta

1 9 10 11 12 13 19 220 / 376 POSTS
Një grua thotë se një postim në Facebook ia shpëtoi jetën, pasi i ndihmoi që ta vërente një gungë kanceroze në gjoksin e saj. Jayne Dandy, 51 vjeçe,
Shkencëtarët pretendojnë se kombinimi i përbërësve aktiv në këtë injekcion e aktivizon sistemin imunitar për luftë kundër qelizave të infektuara me ka
Ka shumë gjëra të cilat i frustrojnë prindërit kur është fjala për sjelljen e fëmijëve, shprehitë e këqija gjatë shujtave, si dhe shpenzimin e kohës s
Trendi i ri i “gjumit të pastër” nuk ka të bëjë fare me pastërtinë e shtratit tuaj. Ai përqendrohet në zakonet tuaja të jetës dhe ndryshimin e tyre po
Lidhur me këtë, shkencëtarët kanë zbuluar që nuk është fjala për plakje, por për stresin e tepërt. Sipas hulumtuesve qelizat të cilat kanë rolin pë
Së fundmi, kur bëhet fjalë për shëndetin dhe ushqyerjen e shëndetshme, ndërgjegjësimi ashtu si edhe njohuritë e njerëzve janë rritur shumë herë më shu
Shumica prej nesh kalojnë pjesën më të madhe të jetës së tyre në punë. Në fakt, studimet tregojnë se mesatarisht një person shpenzon rreth 45 orë në j
Dashuria është një nga ndjenjat më të thella të njohura nga njeriu. Për disa, lidhja romantike është elementi më kuptimplotë i jetës, një burim i pama
Në disa situata fjalët janë megjithatë më të forta se veprat, sidomos kur bëhet fjalë për fëmijët tanëThuhet se veprat janë më të rëndësishme se fjalë
Disa baktere nuk janë të dëmshme, por ndihmojnë në ndërtimin e mekanizmave mbrojtës. Pastërtia gjithsesi është pozitive, mirëpo nuk duhet që çdo gj
Për ata që e kanë të vështirë ta lënë cigaren, strategjia e shkëputjes ndaj këtij vesi është lënia e mënjëhershme e saj, jo reduktimi. Edhe një cigare
Edhe pse studimet tregojnë se femrat në dekadën e katërt të moshës së tyre janë më të përgatitura financiarisht, psikikisht dhe në aspekt shoqëror për
Çdo vit, 10 milionë njerëz janë diagnostikuar me kancer por sipas një studimi të Universitetit të Teksasit 90-95 për qind të rasteve të kancerit i kan
Shtypja e lartë e gjakut – ndryshe njohur si hipertensioni – mund të shpijë në probleme serioze nëse nuk trajtohet. Nëse shtypja juaj e gjakut ësht
Ushqimi i duhur është baza e mirëqenies sonë. ai jo vetëm na ndihmon për të pasur një performancë më të mirë në punë, por edhe për të parandaluar sëmu
Varfëria duhet të konsiderohet si një faktor i madh rreziku për vdekje të parakohshme. Ky është përfundimi i shkencëtarëve pas analizimit të të dhënav
Rënia nga pesha nuk varet domosdoshmërisht nga regjimi ushqimor i balancuar dhe aktiviteti fizik, por edhe nga stina. Për shembull në verë dielli shkë
Shumica e prindërve mendojnë që fëmijët po rriten shumë shpejt dhe derisa i vërejnë ata, fëmijët tashmë janë të interesuar për seks. Për shumicën e
Përdoruesit e hashashit kanë më shumë gjasa të përjetojnë emocione negative, veçanërisht të ndihen të tjetërsuar nga të tjerët, bën të ditur një studi
Një vezë e zier e kombinuar me pak uthull ka përfitime të mëdha shëndetësore. Ky kombinim lufton nivelet e larta të sheqerit në gjak. Diabeti, n
1 9 10 11 12 13 19 220 / 376 POSTS