Category: shneta

1 11 12 13 14 15 18 260 / 350 POSTS
Burrat zakonisht kryejnë marrëdhënie seksuale me gra që të evitojnë ndërveprimet e sikletshme dhe të kenë paraqitje konform pritshmërive gjinore, ësh
A jeni ndjerë të lodhur, të fryrë ose nervozë gjatë muajve të fundit? Kur ju vijnë periodat, ndodh një humbje balance e hormoneve. Ndërsa pas ciklit
Truri i meshkujve është i ndryshëm nga ai i femrave. Kjo është e ditur tashmë, për shkak të fizionomisë por edhe për shkak të disa ndryshimeve të tjer
Nëse një mizë fluturon në piknikun tuaj të përgatitur mirë, me siguri se hapi i parë që e bëni është ta largoni atë dhe të vazhdoni me ushqimin. Por,
Të pëlqen, të tërheq, mbase je e dashuruar në të? Zbuloje se kur ka lindur, pastaj afroju dhe pushtoje, por pikërisht ashtu sikundër i përgjigjet shen
Marrëdhëniet kalojnë nëpër shumë faza dhe një marrëdhënie e suksesshme është ajo ku të dyja palët do të jenë në gjendje të përshtaten në çdo fazë.
Seksi i mirë nënkupton vetëm njohuri të caktuar, fantazi të bujshme, por edhe disa shkathtësi. Nganjëherë madje edhe nëse i kanë të gjitha këto veti t
Dylli është substancë që në mënyrë natyrale gjendet në brendi të veshit dhe e mbron atë nga bakteret dhe organizmat tjerë që mund ta dëmtojnë këtë zon
Depresioni nuk manifestohet te të gjithë njerëzit në mënyrë të njëjtë. Përveç simptomave të njohura, ka edhe të tilla që shpesh nuk vihen re dhe mu
Ekziston arsyeja përse dhembin flokët. Ndoshta logjika ju thotë që flokët nuk mund të dhembin, mirëpo kjo gjithsesi mund të ndodhë. E gjitha fillon
Raporti i Lumturisë Botërore 2017 nga Rrjeti i Zgjidhjeve të Zhvillimit të Qëndrueshëm të OKB-së zbulon cilat vende janë më të lumturit, duke i rangua
Një studim i fundit amerikan tregon se koha më e mirë për ushtrime është në mëngjes, pasi një regjim i tillë sjell dobi të shumëfishta. Ushtrimet n
Lëkurat e mandarinave ose dhe fruti i mandarinës është një frut i ngjashëm me portokallin. Është frut i ëmbël dhe gjithashtu ka një sërë vlerash ushqy
Kur dikujt i thoni se punoni në kompjuter mund të tingëllojë si puna më të relaksuar në botë, por është krejt e kundërta. Ju përballeni me shumë probl
A dimë vërtet sesi t’i bashkojnë të bukurën dhe të dobishmen edhe gjatë kënaqësive më të mëdha të forcojnë trupin? Trekëndëshi i zjarrtë – për vith
Tashmë pothuajse jemi futur zyrtarisht në stinën e dimrit dhe me rënien e temperaturave, vijnë dhe shfaqen ftohjet, gripi dhe komplikime tjera shëndet
Ish-marinsi amerikan Clint Emerson, autor i disa librave për ushtrime ushtarake, shpjegon se përse është e shëndetshme që dushin ta përfundojmë me ujë
Katie Lee një personalitet botëror i artit të kulinarisë është një mbështetëse e ushqimit komfort që për të nuk duhet të jetë domosdoshmërisht i pashë
Shpesh na ndodhë që kemi përfunduar ushqimin megjithatë pas disa minutash kemi nevojë që të hajmë diçka të vogël. E kjo nuk ka të bëj me sasinë që
Dhimbja e dhëmbit është padyshim një nga dhimbjet më të padurueshme që thuajse të gjithë e njihni. Në shumicën e rasteve ajo ndodh gjatë natës, kës
1 11 12 13 14 15 18 260 / 350 POSTS