Category: shneta

1 2 3 4 13 40 / 243 POSTS
Njeriu modern është viktimë e çrregullimeve të ndryshme të qarkullimit të gjakut. Është gjithnjë e më i madh numri i atyre të cilët kanë probleme të k ...
Trupi dhe organet e tij punojnë gjatë gjithë kohës, edhe kur jeni duke fjetur. Ai punon gjithashtu, në mënyrë që të përshtatet me mjedisin. Ka disa ...
Deti është një burim përfitimi shëndetësor. Parandalon dhe lufton shumë sëmundje. Muajt e verës janë ato që lejojnë secilin prej nesh të rimarrë ener ...
Arrin mbi 600 persona numri i të prekurve nga virusi i fruthit në Shqipëri. Ndonëse ka një rënie të intensitetit të të prekurve krahasuar me muajin ...
Gratë shtatzëna që marrin paracetamol kanë deri në 30 përqind më shumë gjasa që të kenë fëmijë me çrregullim të hiperaktivitetit të deficitit të vëmen ...
Mijëra gra nuk pranojnë të marrin pilula, që ndihmojnë në parandalimin e kancerit të gjirit thotë një hulumtim i ri. Sipas raportit vetëm një në shta ...
Limoni ka benefite të panumërta shëndetësore dhe po aq benefite të tjera. Shija dhe aroma specifike i japin një shije ushqimit dhe pijeve. Poashtu, l ...
Njerëzit që konsumojnë arrore dhe fara kanë rrezik më të ulët prej sëmundjeve të zemrës sesa ata që kryesisht konsumojnë mish, sipas një studimi të kr ...
Organizmi njerëzor ka nevojë për ujë për të funksionuar normalisht dhe konsiderohet se ai duhet të konsumohet për ta ruajtur vitalitetin e organeve. G ...
Katër grupet e gjakut – A, B, AB dhe O – mund të flasin shumë për një individ. Në disa vende është e diçka e përhapur që njerëzit ta përcaktojnë pers ...
Një 24-vjeçar ka transformuar tërësisht formën e tij fizike në vetëm 12 javë, e përmes një video 54-sekondëshe ai ka treguar transformimin që trupi i ...
Mungesa e nutrientëve dhe mosushqyerja e rrënjëve të flokëve bën që këta të fundit të bien të hollohen, të humbasin shkëlqimin. Nëse produktet kozmet ...
Mëlçia që funksionon siç duhet është jetësore për shëndetin tonë. Normat e sëmundjes së mëlçisë po rriten vazhdimisht gjatë viteve. Sipas statistikav ...
Ka një mënyrë më natyrale për të parandaluar gripin. Është një frut dhe lëngu i tij që ndihmon për të përforcuar imunitetin, i pasur me vitaminë C dh ...
Vezët janë të pasura me proteina dhe shumë ekspertë janë dakord se proteinat janë një zgjidhje e mirë për mëngjesin para drithërave të mbushura me she ...
Një raport i grupit punues për ambientin në SHBA ka gjetur se pesticidet gjenden në 70 për qind të pemëve dhe perimeve. Avokado dhe misri është gje ...
Gjithçka që na servir nëna natyrë është e pasur në vlera dhe e dobishme për shëndetin e njeriut. Dhuratat më bujare janë padyshim frutat, perimet, erë ...
Uji është shumë i rëndësishëm për organizmin dhe nuk duhet nënvleftësuar aspak. Ekspertët rekomandojnë që ta pini ujin sapo të hapni sytë. Sipas tyre ...
Proteinat marrin pjesë pothuajse në të gjitha proceset në trupin tonë,andaj duhet patjetër t’i fusim në organizëm në sasi të mjaftueshme. Trupi ...
Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione kanë mbajtur tryezën lidhur me çështjen e importimit dhe për ...
1 2 3 4 13 40 / 243 POSTS