Category: shneta

1 2 3 4 5 13 36 / 156 POSTS
Hulumtimet kanë treguar se konsumuesit e kafes janë më pak të prirë të diagnostikohen me melanomë të keqe, krahasuar me ata të cilët e shmangin kafen. ...
Para shpikjes së frigoriferit, bora dhe moti i ftohët kishin qenë mënyra e vetme për ta mbajtur ushqimin të ftohët. Në mënyrë për t’i ruajtur ushqime ...
Këta fëmijë janë vetëm katër vjeçarë, megjithatë do të sfidohen me kuiz në gjuhë dhe matematikë. Detyrat mund të konsiderohen të thjeshta për një t ...
Dëshironi të humbni peshë në mënyrë të shëndetshme? Në këtë drejtim do t’ju ndihmojë supa e mrekullueshme nga artikulli më i shëndetshëm në botë – pan ...
Kombinimi i mjaltit dhe i arrave organizmit tonë i siguron të gjitha vitaminat e domosdoshme, mineralet, proteinat, yndyrat, hidrokarburet dhe shumë ç ...
Një studim i ri ka treguar se çiftet arrijnë kulmin e lumturisë kur kryejnë seks shumë rrallë. Kërkimi sugjeron se kush futet shpesh në krevat, ...
Gratë kanë një rutinë të përditshme të pastrimit dhe pastrimit, dhe shumica e tyre betohen me të. Këto rituale të përditshme, nga larja, shamponimi, ...
Mbajtja e një lule të pamundur nuk është një punë e nxitshme, pasi ajo kërkon vitalitet dhe një masë të madhe të vetë-karakterit. Kjo bëhet më shqetë ...
Hulumtuesit australian, për pesë vite me radhë, kanë studiuar gënjeshtrat më të mëdha që i thonë njerëzit. Në mesin e shumë gënjeshtrave, agjension ...
Tani për tani, ne do t'ju tregojmë se si të përdorni limon në mënyrë që të merrni rezultatin më të mirë duke i dhënë lëkurës tuaj një pamje me shkëlqi ...
Misri është një nga drithërat më të njohura në botë. Është ushqyes, përmban fibra, fosfor, vitaminë C dhe magnez (rreth 10% të vlerës së përditshme ...
Mangot janë një nga frutat më të shijshme, ushqyese e të shëndetshme tropikale. Mangot u rritën së pari në Indi, rreth 5000 vjet më parë dhe udhëtu ...
1 2 3 4 5 13 36 / 156 POSTS