Category: showbiz

1 33 34 35684 / 684 POSTS
Këngëtari i njohur dhe producenti shqiptar, Elgit Doda, dhe prezantuesja e njohur, Klea Huta, janë tashmë në romancë të konfirmuar. Ka disa muaj që
Ajo është një nga aktoret, këngëtaret dhe tashmë një sipërmarëse mode më të lakuara në botën e medias. Bëhet fjalë për më të bukurën latine Thalia.
Daljet e shpeshta, imazhet e ndryshme ku shfaqet e shoqëruar vetëm me personin që po i’a realizon ato, po lënë hapësirë për të menduar më në detaje gj
Personazhi tip i programit të suksesshëm të “Tv Klan” Rashel Kolaneci, nuk do të shfaqet më në këtë ekran. Ajo ka ikur nga “Xing me Ermalin”, progr
1 33 34 35684 / 684 POSTS