Super Aksion në ‘’7 Vëllezërit Center’’ Lipjan

Super Aksion në ‘’7 Vëllezërit Center’’ Lipjan

Arrestohet një person i kërkuar në Gadime

Vendimet e mëdha kërkojnë guxim, sakrificë dhe energji të mëdha.

Ta kalosh cakun është e vështirë, por jo e pamundur! Me bërë diferencen e çmimeve nga të gjitha marketet tjera është sfiduese, por edhe e këndshme njëkohësisht, e për fund javë kanë lëvizur thuajse të gjithë çmimiet duke pasur zbritjeve marramendëse tek ‘’7 Vëllezërit Center’’ në Lipjan.

Oferta përfshinë kategoritë si në vijim; Vezë, Sheqer, Qaj, Fant Hambu, Lenor Gold, Lenor Diamond, Lenor Spring, Zbutës Novela, Jaffa, Oriz D. Dimantova, Letër Kuzhine, Essi Caffe, Shauma Push, Meriz Limon, Zoot Zotis, Sardina etj….

Për ofertat tjera tek ‘’7 Vëllezërit Center’’ Lipjan, kliko këtu dhe informohu më gjerësisht.

PËRFITO MË TEPËR!

Fotot në vazhdim paraqesin ofertën më të volitshme në Lipjan për muajin shtator.Image may contain: foodNo automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.Image may contain: textImage may contain: drinkImage may contain: drinkImage may contain: textImage may contain: textNo automatic alt text available.Image may contain: 1 person, drinkNo automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.

COMMENTS