‘ÇMENDET’ Serbia, ja reagimi i tyre kur e kuptojnë se Milo Gjukanoviq ka fituar zgjedhjet në Mal të Zi

‘ÇMENDET’ Serbia, ja reagimi i tyre kur e kuptojnë se Milo Gjukanoviq ka fituar zgjedhjet në Mal të Zi

Vriten 19 protestues për çmimin e bukës, gazetarët futen në grevë

Milo Gjukanoviq ka fituar pa balotazh zgjedhjet e sotme presidenciale në Mal të Zi. Fitorja e tij ka filluar të bëjë jehonë ndërkombëtare, pasi që këto zgjedhje kanë pasur rëndësi tejet të madhe për Kosovën, Ballkanin dhe Evropën.

Gjukanoviq, ka qenë i vetmi kandidat i cili ka pasur të gjithë rivalët bashkë në njërën anë. Dy prej tyre kishin paralajmëruar se do ta heqnin njohjen e Kosovës nëse ata do zgjedhshin si president të Malit të Zi.

Përkundër që zgjedhja e Gjukanoviqit është një lajm shumë i mirë për Kosovën, ky është një lajm i keq për Serbinë.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

COMMENTS