Demolohet objekti shkollor në Lipjan (VIDEO)

Demolohet objekti shkollor në Lipjan (VIDEO)

Përkrahje e fuqishme për Prof.Dr. Vehbi Imerin deputet, aderime të shumta në AAK-në e Lipjanit

Policia në Lipjan po merret me rastin e demolimit të një shkolle në këtë komunë.

Dikush gjatë natës hyri brenda objektit dhe përmbysi librat, karriget e orenditë e tjera.

Kronikë e gazetarit Flamur Gajtani.

COMMENTS