Deputeti shqiptar uron Shamollin për kandidimin e tij për deputet

Deputeti shqiptar uron Shamollin për kandidimin e tij për deputet

A po hyn mielli i Serbisë në Kosovë pa taksë?

Pas përkrahjes të fuqishme që po merr në Lipjan dhe më gjerë, në adresë të kandidatit për deputet Manush Shamollit, ka arritur edhe një përkrahje e fuqishme nga deputeti i Parlementit të Maqedonisë së Veriut, Bajram Kadrija.

Kadrija nepërmjet një shënimi në radhë të parë ka uruar Shamollin për kandidimin e tij, gjithashtu ka shtuar se e përkrah fuqishëm 50-shin e NISMËS drejt ulses së Kuvendit të Kosovës.

Ai tutje ka shtuar se është i bindur që Shamolli do të jet zëri i idealeve kobëtare në Kuvendin e Kosovës.

“Bashkluftëtar, urime kandidatura për deputet në Kuvendin e Republikës së Kosovës.
Ju prift e mbara e suksese.
Jam i bindur se do të jeni zëri i idealeve tona Kombëtare”, thuhet në mes të tjerash në urimin e deputitet shqiptar

Kjo shtrirje i jep shpresën se Lipjani, pas zgjedhjeve të 14 shkurtit, do të ketë një zë përfaqësues në Kuvendin e Kosovës./Ulpianapress/

COMMENTS