Destabilizohet moti në Lipjan, shtylla elektrike lëkundet nga era (Foto)

Destabilizohet moti në Lipjan, shtylla elektrike lëkundet nga era (Foto)

BLACK FRIDAY, zbritja më e madhe e vitit tek ‘’7 Vëllezërit’’ në Lipjan

Në pasditen e sotshme, moti në Kosovë është destabilizuar drastikisht.

Si pasojë e erës, në shumë vende të Kosovës janë shkaktuar dëme, megjithëse pa pasoja në njerëz.

Një foto e dërguara në adresë të “Ulpianapress”, shihet se si një shtyllë elektrike në Lipjan është lëkundur nga era e fuqishme.

Shtylla, e cila mban telat elektrikë, rrezikon të thyhet dhe të bie në tokë, gjë që do të rrezikonte banorët e zonës. /UlpianapressCOMMENTS