Diaspora, e gatshme ta ndihmojë shtetin e Kosovës

Diaspora, e gatshme ta ndihmojë shtetin e Kosovës

Digjet kati i tretë i një ndërtese në Lipjan (Video)

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare, të cilët i ka përgëzuar për kontributin e tyre dhënë Kosovës në të gjitha periudhat.

Haradinaj me këtë rast shprehu përkushtimin e qeverisë për krijimin e lehtësirave fiskale për të gjithë investitorë nga diaspora që dëshirojnë të sjellin investimet e tyre në Kosovë, duke thënë se Qeveria do të jetë partnere në punën e tyre dhe në të gjitha sfidat e përbashkëta, si në rend dhe ligj dhe luftën kundër korrupsionit.

Ndërkaq, kryetari i Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare, Nazar Mehmeti falënderoi kryeministri Haradinaj për pritje, duke shprehur përkushtimin e tyre që maksimalisht të angazhohen në zhvillimin ekonomik të vendit.

Po ashtu, Mehmeti tha se diaspora shqiptare si gjithherë është e gatshme të ndihmojë shtetin e Kosovës në rrugëtimin e saj drejt integrimeve euro atlantike.

© KOHA

COMMENTS