Disa nga qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve

Disa nga qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve

Lulja që çelë sa herë që thirret ezani

Zbukurimet nëpër rrugët e qyteteve janë të parat që sjellin atmosferën e festave të dimrit, të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Veç dritave të panumërta, qytetet vendosin edhe nga një pemë të madhe në qendër. Në Tiranë zbukurimet nisën të vihen që në nëntor, ndërkohë që qytetet e tjera të Shqipërisë nuk kanë mbetur prapa, shpesh duke konkurruar kryeqytetin dhe njëra-tjetrën.

Por nëpër botë gjen qytete që e kanë çuar përtej imagjinatës, me pemë Krishtlindjesh nga më fantastiket. Poshtë mund të ndiqni disa prej tyre.
Galeria Lafayette, Paris, Francë

Pema në Taipei, Tajvan

Gubbio në Itali ka dekoruar gjithë faqen e kodrës

Në Rio De Janeiro pema është lundruese, e ndërtuar mbi një anije mallrash

COMMENTS