Djersa dhe aroma e keqe, ja zgjidhja!

Djersa dhe aroma e keqe, ja zgjidhja!

Shenja të bardha tek vezët? Ja çfarë janë ato në të vërtetë

Tashmë kemi hyrë në sezonin e ditëve të ngrohta dhe problemet me djersitjen mund të jenë më të mëdha.
Arsyet pse djersitim mund të jenë të ndryshme dhe shpesh shkaktojnë aromë jo të këndshme apo edhe mund te lënë shenja nëpër rrobat tuaja, në veçanti nënsqetullat.

Në vend se të përdorni produkte kozmetike të ndryshme, të cilat përmbajnë kemikate të dëmshme dhe janë të shtrenjta, ju mund të bëni disa ndryshime në jetën e përditshme që të largoni aromën e keqe.

Largoni disa gjëra nga dieta juaj dhe bëni ndryshime të vogla higjienike. Çka saktësisht duhet të bëni ju shpjegojmë më poshtë.

– Nëse djersini shumë bëni tush të paktën dy herë në ditë
– Aplikoni pudër të bebeve nëpër vendet ku djersini më shumë, pasi të keni përfunduar tushin
– Vishni rroba nga pambukut
– Konsumoni sasi të mëdha të ujit
– Ulni sasinë e konsumimit të kafeinës dhe pini çajëra të gjelbër apo herbal.

COMMENTS