DnV: Me 95 për qind të votave, VV shkëputet në vend të parë

DnV: Me 95 për qind të votave, VV shkëputet në vend të parë

Apel nga KEDS-i: ​Mos blini dhe mos vendosni njehsorë, ua jep KEDS-i secilit falas!

Demokracia në Veprim ka thënë se pas numërimit të 95 për qind të votave, Lëvizja Vetëvendosje është shkëputur në vend të parë.

Sipas DnV-së, VV-ja ka 25.37 për qind. LDK-ja ka 24.68 e PDK-ja 21.78.

Koalicioni AAK-PSD ka 11.6 për qind, ndërsa Nisma rrezikon pragun me vetëm 5.06 për qind.

COMMENTS