Donacion nga UNICEF për komunën e Lipjanit

Donacion nga UNICEF për komunën e Lipjanit

Haradinaj: Paraardhësit na bëjnë të ndihemi faqebardhë me strehimin e hebrenjve

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Lipjanit, Elmaze Behluli sot ka pranuar një donacion nga UNICEF në bashkëpunim me USAID në mbështetje të parandalimit kundër COVID-19 për furnizim me një numër të shkollave, pako higjenike, dhe paisje të tjera mbrojtëse, për nxënësit e klasave të para, dhe një numër të personelit shkollor.

Drejtoresha Behluli ka falënderuar UNICEF dhe USAID për këtë donacion duke thënë kjo na ndihmon edhe më shumë për një proces të mbarë mësimor.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)