Dr. Vehbi Imeri ngushëllon familjen Mahmuti

Dr. Vehbi Imeri ngushëllon familjen Mahmuti

Kreu i VV-së së Lipjanit, ironizon me një status të Kryetarit Imri Ahmeti

Kordinatori i degës së AAK-së së Lipjanit, Dr. Vehbi Imeri ka ndarë dhimbje për vdekjen e 7-vjecarit nga Lipjani në Basel të Zvicrës.

“Ngushëllime familjes Mahmuti! Vrasja e birit tuaj na ka tronditur, ju familjarë, të afërm dhe farefis të të ndjerit bëhuni të fortë në kto qaste dhimbjeje që keni.
Ngushëllime gjithë mërgatës!”.

Gjatë ditës së djeshme, 7-vjeçari nga Lipjani u ther me thikë nga një 75 vjeçare, duke u kthyer nga shkolla./Ulpianapress

COMMENTS