Dy javë nga lajmërimi i rasteve të fundit me virus në Lipjan

Dy javë nga lajmërimi i rasteve të fundit me virus në Lipjan

Kadri Veseli krenarë me futbollistët e Kosovës

Sot janë bërë dy javw nga momenti kur janë lajmëruar rastet e fundit me Covid-19 në Lipjan.Nga ajo ditë deri sot, falë kulutrës së lartë të treguar nga qytetarët e Komunës së Lipjan, më nuk ka pasur asnjë të infektuar, njofton Ulpianaress.

Në Komunën e Lipjanit janë infkektuar 15 persona deri tani dhe pa asnjë të vdekur.

Kujtojmë se nga ajo ditë institucionet komunale kanw thirur vazhdimisht për rrespektimin e masave të marra nga shteti për parandalimin e përhapjes së Covid-19./Ulpianapress/

COMMENTS