Dy të burgosur ikin nga burgu i Lipjanit

Dy të burgosur ikin nga burgu i Lipjanit

Në 10 vjetorin e pavarësisë së Kosovës, në Beograd mbahet marshi “Për Kosovën serbe”

R. S., 19 vjeçar dhe dhe A. K., 17 vjeçar, janë arratisur nga Qendra Korrektuese Lipjan sot rreth orës 17:35.

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se R. S. është i dënuar një vit burgim për veprën penale, grabitje ndërsa A. K. për veprën penale, lëndim i rëndë trupor.
ShKK-ja ka bërë të ditur se kanë themeluar Komision Hetimor për hetimin e rastit si dhe dhe njoftuar Policinë e Kosovës.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)