Dy tifo grupet lipjanase ndihmojnë financiarisht famljen Abazi

Dy tifo grupet lipjanase ndihmojnë financiarisht famljen Abazi

Limaj: Në Kosovë kemi mosbesim, unë kam probleme me Thaçin (Video)

Isa e Shemsedin Abazi nga Livoçi i Gjilanit, ishin dy nga viktimat e tërmetit të fuqishëm që goditi dje Shqipërinë.

Tifo grupet ‘’Stuhia e Kuqe’’ nga Dobraja dhe ‘’Ultras Tigrat’’ nga Lipjani kanë mledhur mjete financiare për këtë familje, njofton Ulpianapress.

Këto tifo grupe kanë tubuar mbi 900€ vetëm dje për fëmijët e familjes Abazi.

Paratë e tubuara i janë dorëzuar familjes Abazi nga Gjilani nga përfaqësuesit e këtyre dy tifo grupeve./Ulpianapress/

COMMENTS