“Dyluftimi i vdekjes” midis qenve dhe derrave të egër

“Dyluftimi i vdekjes” midis qenve dhe derrave të egër

Ka luks edhe në Zimbabve (Foto)

Pavarësisht protestave nga aktivistët e të drejtave të kafshëve, organizimi i luftimeve mes qenve dhe derrave të egër vazhdon të tërheqë spektatorë të shumtë në zonat rurale në Indonezi.

Me qindra persona janë mbledhur në arenën e organizuar me mure bambuje, të etur të shikojnë gjakderdhjen e kafshëve të egra.

Organizatorët dhe pjesëmarrësit shprehen se luftimet janë një mënyrë për të ruajtur traditën e gjuetisë ndaj kafshëve të egra në këto zona të Indonezisë./tch

COMMENTS