E dhimbshme! Vdes profesori Xhelal Ejupi

E dhimbshme! Vdes profesori Xhelal Ejupi

Lipjanasja Malda Seferi e Artë në Shqipëri

Profesor Xhelal (Hilmi) Ejupi i lindur me 11.02.1952, veteran i Arsimit i cili ne kohët më të vështira percolli shumë gjenerata të nxenësve duke u’a mbjellë në shpirt dashurinë për atdheun dhe arsimin, nderroi jetë sot me datën 19.06.2019 duke lënë në perjetësi veprën e tij të paharruar.

Varrimi i të ndjerit bëhet me datë 19.06.2019 në ora 19:00, në varrezat e familjes Ejupi, Gadime e Ulët. Funerali niset nga shtëpia e të ndjerit.

I lehte i qoftë dheu i Kosoves!

COMMENTS