E frikshme, momenti kur aeroplani kalon pranë uraganit

E frikshme, momenti kur aeroplani kalon pranë uraganit

Horoskopi javor, 28 janar deri 3 shkurt 2019

Ky është momenti i pabesueshëm kur një aeroplan hyn pothuajse brenda Uraganit Florence.

Videoja u lëshua nga Divizioni Kërkimor i Uraganeve të martën, vetëm pak ditë para se stuhia monstruoze pritet t’i godasë kalifornasit.

Në video, aeroplani mund të shihet duke fluturuar nëpër syrin e Florence, përderisa shkencëtarët po hulumtonin bregun lindor, transmeton Express.

Shkencëtarët po fluturonin me aeroplanin WP-3D Turboprop, që iu dha atyre qasje në troposferën e ulët dhe të mesme.

COMMENTS