E jashtëzakonshme: Gati verë, por në këtë vend në Kosovë, bora ka arritur në 4 metra

E jashtëzakonshme: Gati verë, por në këtë vend në Kosovë, bora ka arritur në 4 metra

Jeta moderne e mbushur me tradhti, dy gjinitë tradhtojnë njësoj

Edhe pse po hyjmë në muajin maj, në disa vende malore të Kosovës vazhdon prezenca e borës.
Në fshatin Restelicë të Komunës së Dragashit ka ende prezencë të borës madje me trashësi shumë të madhe.

Në një pjesë të këtij vendi malor trashësia e borës është rreth katër metra edhe pse ka më shumë se një muaj që ka përfunduar dimri.

Në një “gropë” ku stuhitë e kanë mbledhur borën dhe rrezet e diellit nuk arrijnë të depërtojnë gjatë gjithë ditës, megjithatë bora vazhdon të jetë prezente.

RESTELICA <327.04.2018

Posted by Opoja Gora on 27.04.2018

COMMENTS