E kishte lënë veturën të ndezur që të ngrohej, hajni shfrytëzon rastin – pamjet tregojnë ngjarjen (Video)

E kishte lënë veturën të ndezur që të ngrohej, hajni shfrytëzon rastin – pamjet tregojnë ngjarjen (Video)

Pesë ngjyrat e pashëndetshme në fytyrë

uloi se atë i kishin vjedhur, pasi doli nga shtëpia e tij.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, pamjet e kamerave të sigurisë tregojnë momentin kur hajni kishte shfrytëzuar një rast të tillë, duke kërkuar me dëshpërim ndihmë për gjurmimin e automjetit.

Pamjet fillojnë me babain, Markun – i cili sapo ka adoptuar binjakët – pastron borën nga pjesa e përparme e makinës së tij kështu që ai mund t’i çojë fëmijët e tij në çerdhe.

Ai pastaj shkon në anën e shoferit për të kontrolluar makinën para se të bëjë rrugën e tij deri në shtëpinë e tij.

Por brenda vetëm pak sekondash automjeti është në shënjestër nga hajnat oportunistë – ndërsa një tjetër automjet gjendet pranë makinës.

Një nga hajdutët del nga automjeti, duke kërcyer drejt në makinën e hapur dhe duke u larguar me shpejtësi.

V

COMMENTS