E kthejnë shimpanzenë në natyrë, por kafsha bën diçka prekëse

E kthejnë shimpanzenë në natyrë, por kafsha bën diçka prekëse

Ky është Bekim Baustellci specialist i betonit

Disa doktorë e kthyen një shimpanze në natyrë pas rehabilitimit të qëndrueshëm, por nuk menduan se do të ndodhte kjo.

Videoja e publikuar në Facebook, tregon momentin kur doktorët e kthejnë në natyrë shimpanzenë e rehabilituar.

Pasi del nga kafazi, shimpanzeja kthehet dhe i përqafon ata, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon, e cila është shikuar më shumë se 50 milionë herë në Facebook.

COMMENTS