E mahnitshme, bletët ia shpëtojnë jetën mikut të tyre

E mahnitshme, bletët ia shpëtojnë jetën mikut të tyre

Zbulohen sekretet! Çfarë duan meshkujt në një marrëdhënie që të zgjasë e të mos tradhtojnë

Në këtë video, një mbajtës bletësh arriti që të kapte momentin e pabesueshëm të dhembshurisë mes insekteve.

Ai pa se një bletë mbeti e paaftë, pasi ra në një ekstraktues mjaltë. Krahët e bletës u mbuluan me mjaltë dhe mbajtësi i bletëve e mori atë dhe e solli para bletëve të tjera.

Sapo bletët e vërejtën se miku i tyre ishte në rrezik, ato menjëherë filluan ta ndihmojnë, duke hequr mjaltin nga krahët e bletës së shkretë, transmeton Express.

U deshën gati një orë që bletët t’ia pastronin krahët mikut të tyre, por kur e bënë, krahët e bletës ishin gati për të fluturuar përsëri.

COMMENTS