E sulmuan me acid në fytyrë, shqiptarja poston fotot dhe jep një mesazh të rëndësishëm

E sulmuan me acid në fytyrë, shqiptarja poston fotot dhe jep një mesazh të rëndësishëm

Ra në dashuri me shoferin 22-vite më të madh, familja nuk e pranon më në shtëpi

Vilma Dule po shkonte në punë atë mëngjes, kur papritmas poshtë pallatit të saj një i panjohur e sulmoi duke i hedhur acid në fytyrë.

Ngjarja në fjalë ndodhi në 27 gusht të vitit 2013 dhe 21 vjeçarja rrezikonte shikimin e saj për shkak të lëndimeve serioze që i shkaktoi sulmi me acid.

Pesë vjet kanë kaluar tashmë dhe Vilma Dule ka gjetur kurajon për të postuar disa foto të dukjes së saj.

“Kur një njeri ka një kauzë, ai jeton. Gjeni tuajën “, shkruan Vilma Dule.

COMMENTS