Edhe 10 fermer lipjanas pajisjen me mekanizëm bujqësor

Edhe 10 fermer lipjanas pajisjen me mekanizëm bujqësor

Mbi 50 të rinj do të votojnë për herë të parë për Kryetarin Imri Ahmeti

Komuna e Lipjanit në bashkëfinancim me IADK sot ka bërë shpërndarjen e mekanizmit bujqësor për 10 përfitues, fermer të Komunës së Lipjanit.

Me këtë rast, Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti uroj fermerët përfitues dhe tha se kjo është një ndihmës shtesë për fermerët lipjanas sepse se komuna do të vazhdoj me përkrahje dhe bashkëpunime të tilla edhe në të ardhmen.

Nga ana tjetër, Zenel Bunjaku nga IADK falënderoi Komunën e Lipjanit dhe Kryetarin Imri Ahmeti për bashkëpunimin e treguar.

IADK po ashtu ka ofruar këshilla praktike, trajnime dhe vizita të ndryshme me qëllim që përfituesit të kenë mundësi të gjenerimit të të ardhurave dhe zgjerimin e veprimtarive të tyre në sektorin e bujqësisë.

COMMENTS