Edhe 74 grante për bujqit lipjanas

Edhe 74 grante për bujqit lipjanas

“Ndjehem i nderuar që jam pjesë e PDK-së”

Komuna e Lipjanit në bashkëpunim me organizatën Qatar Charity sot kanë bërë shpërndajen edhe të disa granteve ku përgjatë vitit 2019 vetëm nga kjo organizatë janë shpërndarë 74 granteve ku ka participuar edhe Komuna, siq janë sera bujqesore, motokultivatorë, tuf delesh, shoqëri bletësh, dhe artikuj ushqimor në dyqane.

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka falenderuar organizatën Qatar Charity dhe drejtorin e saj Mahmoud Abbas Shaker të cilën përgjatë këtij viti ka dhënë shumë grante në Komunën e Lipjanit, duke thënë se komuna mirëpret bashkëpunime të tilla edhe gjatë vitit të ardhshëm, sepse ka nevojë për investime në bujqësi.

Mahmoud Abbas Shaker, është shprehur mirënjohës ndaj Kryetarit Ahmeti, dhe duke falenderuar për bashkëpunimin.

COMMENTS