Ekonomi

gjer_1502142977-1131453

Prodhimi industrial gjerman ka pësuar për herë të parë një rënie që prej muajit janar, duke penguar rritjen e vrullit që ekonomia më e madhe në Evropë ka ndërtuar që ...
norv-780x439

Që në vitin 2001, të ardhurat, pagesat e taksave dhe pronën e qytetarëve, Norvegjia e publikonte në internet. “Tash në mënyrë automatike mund ta dini se sa fitojnë miqtë e ...
jack-ma-600x400-780x439

“Njerëzit do të punojnë katër orë në ditë dhe ndoshta katër ditë në javë. Gjyshi im punoi 16 orë në ditë në tokë bujqësore dhe [mendonte se] ishte shumë i ...
Çfarë-është-Bitcoin-foto-780x439

Pica nuk ka qenë pjesa e rëndësishme e transaksionit, por ajo se çka është përdorur për ta paguar. Kjo shujtë ka kushtuar 10 mijë bitcoinë dhe kjo është hera e ...
Euro_500me-hekra-780x439

Kështu janë të dhënat në raportin e fundit të lëshuar nga banka qendrore, njofton Klan Kosova. Kosovarët e jashtëm zakonisht zgjedhin që operatorët e transferimit të parave të jenë miqtë ...
businessschool-780x439

Këtë javë, Financial Times prezantoi renditjen finale të 2016-ës e shkollave të biznesit në Europë, duke renditur universitetet më prestigjioze për sa i përket perspektivës akademike dhe të punësimit. Financial ...
Load More ...