Facebook fillon testin e pagesave (Foto)

Facebook fillon testin e pagesave (Foto)

Zhvillohen dronë për luftimin e sëmundjeve që përhapen nga mushkonjat

Facebook ka zgjedhur Indinë për të testuar një shërbim të ri, atë të pagesave. Në rrjetin e famshëm po testohet shërbimi i blerjes për përdoruesit e saj.

Për të patur të lehtë këtë sistem tregu, Facebook ka mundësuar një rrjet mbarëkombëtar bankash publike dhe private për të lehtësuar transfertat e parave të lira dhe të menjëhershme midis llogarive bankare.

Hapësira tashmë është e mbushur me një numër firmash vendore dhe ndërkombëtare (duke përfshirë Google dhe Amazon) që ofrojnë shërbime të ngjashme./Indeksonline/

COMMENTS