Facebook mbyll faqen “Carpi Club Albania”, kjo është arsyeja

Facebook mbyll faqen “Carpi Club Albania”, kjo është arsyeja

Enterieri modern i modelit serik më të shpejtë në botë

Faqja Capri Club Albania është mbyllur në Facebook.
Kjo ka ardhur pasi, siç thonë administratorët e faqes me anë të një postimi në Instagram, faqja e tyre është raportuar nga faqja zyrtare e Carpit.“Karpista, sot faqja zyrtare e Carpit na ka shënu letër dhe na ka raportu edhe për momentin është bllokuar faqja në Facebook. Do të bëjmë ç’mos që ta rikthejmë edhe më të fortë se kurrë”, thuhet në një njoftim të faqes në Instagram, transmeton Express.Carpi Club Albania është hapur si një faqe satirike e futbollit gjatë kohës sa Klubi i Carpit ka qenë në Serie A.Madje, kjo faqe kishte arritur të mbledh shumë më shumë pëlqime se sa vet faqja zyrtare e klubit dhe ishte bërë shumë e dashur për shqiptarët.

COMMENTS